LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212605

Login Form

L'Ajuntament de Xilxes ha reunit a les associacions culturals del municipi amb l'objectiu d'informar-los sobre l'accés a possibles subvencions destinades a aquestes formacions.

Resultado de imagen de necrópolis xilxes

La imagen puede contener: exterior

L'Ajuntament de Xilxes ha reunit a les associacions culturals del municipi amb l'objectiu d'informar-los sobre l'accés a possibles subvencions destinades a aquestes formacions.


La reunió, que ha tingut lloc en el Saló Multiusos, ha sigut convocada pel regidor de cultura i ha reunit a un total de 7 associacions locals.
Informació sobre les diferents ajudes, els tràmits a realitzar o la possibilitat  d'inscriure's en el registre d'associacions són algunes de les qüestions que s'han tractat en la sessió.  Aquesta proposta està emmarcada en les accions encaminades a la dinamització de la participació ciutadana, que posen especial èmfasi en la importància de posar a la disposició de les associacions eines que potencien les diferents activitats que promouen.
Des de la Regidoria de Participació Ciutadana s'ha recordat que es pot acudir a  l'Ajuntament per a sol·licitar informació o assessorament sobre qualsevol tipus de tràmit referit a la sol·licitud de subvencions, així com qüestions relacionades amb propostes participatives.
Aquesta mateixa setmana s'aprovaran en el plenari de febrer les ajudes de l'àrea de Cultura a les quals poden optar les associacions del municipi, a qui es remetrà la citada información.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com