LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212533

Login Form

 

La dotació d'un fons de contingència per a accelerar els treballs de recuperació ha sigut la principal petició dels municipis afectats. 

25.02.17


L'alcalde de Xilxes, ha convidat al president de la Diputació, Javier Moliner, a comprovar in situ els efectes del temporal en la platja de la població, i l'ha instat a destinar els diners dels romanents a ajudes perquè els municipis afectats puguen començar a actuar com més prompte millor.
 

Aquesta ha sigut la petició de Xilxes li ha traslladat a Moliner en el marc de la III Cimera d'Alcaldes celebrada aquesta setmana, en la qual les ajudes al temporal han centrat les peticions dels municipis costaners de la Plana Baixa. 

La proximitat de la temporada vacacional de Setmana Santa i la necessitat de mesures urgents que acceleren els treballs de recuperació són els principals motius que han portat a les poblacions afectades a sol·licitar a l'ens provincial la dotació d'un fons de contingència destinat a aquestes ajudes. 

La cimera va estar dominada per la queixa dels alcaldes d'interior de que el pla contra la despoblació no es efectiu, El programa Repoblem està dotat amb 30 milions d'euros i intenta frenar el despoblament als pobles petits. Contempla accions com un incentiu de 600 euros per naixement o adopció, unitats "Respira" entre altres, però els alcaldes d'interior li recriminaren la poca utilitat del programa per frenar el despoblament, tal com li digué per exemple Aitor Balgafón(EU), alcalde d'Argelita.  

En resum el primer edil de Xilxes va centrar la seua petició en la recuperació de la nostra platja per a setmana santa.

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com