LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212387

Login Form

 

Aquest conveni amb vigència per a 4 anys augmenta l'aportació econòmica en 5.000 € anuals més respecte a l'anterior

 

28.02.17


L'Ajuntament de Xilxes ha aprovat el conveni de col·laboració amb la Conselleria de Sanitat Pública i Universal per a la prestació d'assistència sanitària ambulatoria, la dotació econòmica de la qual de 60.544 € es destinarà al manteniment dels dos consultoris auxiliars de la població.

 

Aquest acord amb vigència per a 4 anys augmenta en un 33% l'aportació econòmica respecte a l'anterior conveni corresponent al període comprès entre el 2013 i el 2016, que se situava en els 40.604 €, de manera que l'actual contempla 5.000 € més cada any.

 

Aquest conveni estableix que l'Ajuntament es fa càrrec del manteniment de tots dos centres, sufragant els costos de funcionament i de conservació del local, així com els corresponent al personal depenent del consistori.

 

L'equip de govern ha valorat positivament l'increment en l'aportació econòmica d'aquest conveni de col·laboració i les seues implicacions en la qualitat de l'assistència sanitària del municipi.

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com