LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212198

Login Form

En els pròxims dieResultado de imagen de agencia valenciana turismes l'ajuntament començarà amb els treballs d'adequació de l'arena

18.03.17 


L'Ajuntament de Xilxes i els tècnics de l'Agència Valenciana de Turisme han visitat la platja del municipi i han realitzat una avaluació dels danys ocasionats per l'últim temporal en les infraestructures turístiques de la població, els quals assumirà la Generalitat.

Aquesta primera visita ha servit per a quantificar els desperfectes patits en la Platja del Cirerer i la Platja de Les Cases. Els jocs infantils, els espais esportius, les passarel·les, les papereres, els rentapeus i l'estació de bombeig de la platja són les infraestructures més afectades i les que han ser reparades o substituïdes.

La previsió és iniciar aquestes actuacions en les pròximes setmanes, de manera que tant el mobiliari afectat com l'estació de bombeig estiga en condicions adequades de cara a les vacances de Pasqua.

Paral·lelament a aquestes adequacions de l'Agència Valenciana de Turisme, l'ajuntament iniciarà en els pròxims dies treballs de retirada de pedres i de condicionament de l'arena.

 Resultado de imagen de agencia valenciana turisme

Les conseqüències del temporal i la necessitat de cercar solucions és una de les qüestions que han marcat l'activitat del consistori en els últims mesos. L'aprovació en plenari d'una declaració institucional en defensa del litoral que insta a la inclusió en els Pressupostos Generals d'una partida destinada a l'execució de les obres de regeneració, la sol·licitud d'una entrevista amb la Direcció General de Costes i la sol·licitud d'ajudes a la Diputació en la II Cimera d'Alcaldes han sigut algunes de les accions preses. 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com