LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212740

Login Form

 

La imagen puede contener: cielo, árbol y exterior

L'Agència Valenciana de Turisme està treballant en la construcció del pou i en la reparació dels llavapeus.

 20.04.17

La imagen puede contener: cielo, árbol y exterior
Xilxes disposarà d'un nova estació de bombeig per al servei de llavapeus de la platja després dels danys ocasionats pel temporal, el qual va provocar desperfectes importants que van reomplir el pou i van inhabilitar el seu funcionament.

L'Agència Valenciana de Turisme està desenvolupant aquestos dies els treballs de construcció d'aquest nou pou situat en el passeig marítim i també les tasques de reparació dels llavapeus, accions previstes per la Generalitat Valenciana per a subsanar les conseqüències del temporal en les infraestructures turístiques de la població.
 

Aquesta actuació dona inici als treballs que durà a terme l'AVT en el municipi després de l'avaluació de danys realitzada pels tècnics municipals i de la Generalitat en la Platja del Cirerer i la Platja de Les Cases.
La reparació o substitució dels jocs infantils, els espais esportius i les papereres són unes altres de les actuacions previstes.
 

 

En les últimes setmanes des de la Regidoria de Turisme s'han realitzat treballs de retirada de pedres i adequació de l'arena amb l'objectiu de condicionar les platges de cara a aquestos dies de Pasqua i aportar una primera solució als problemes provocats per les fortes pluges. 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com