LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1204991

Login Form

Per a l'associació, l'acte és una necessitat, moltes d'aquestes persones han deixat d'estar entre els Xilxers, fa molt o poc de temps, i és necessari que siguen recordats i que la seua història no caiga en l'oblit.

En l'exposició fotogràfica veurem el rostre de Xilxers que varen ser represaliats

En l'exposició fotogràfica veurem el rostre de Xilxers que varen ser represaliats, alguns han viscut entre nosaltres fins alguns anys enrere, després de presó i camps de concentració, i altres no els coneixem perquè foren assassinats en 1939 o a l'inici de la dècada dels 40 però són pares i avis nostres o  dels nostres veïns, l'important és que els xilxers que fins ara no han pogut tindre un reconeixement públic e històric es conega un poc de la seua història perquè no caiga en l'oblit.

Aquest acte està previst per al 19 de maig i ha sigut programat i coordinat per l'associació local de Xilxes i pel Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.
L'associació cultural "La Veu Del poble de Xilxes", convida a les famílies dels represaliats, que vulguen, a aportar fotografies del seu familiar o documentació, poden fer-ho al mail de l'associació This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , a més si volen tindre accés i còpia dels expedients dels seus familiars, l'associació els posarà al seu abast. L’acte serà el punt d’inici d’una xicoteta exposició fotogràfica que estarà tota la setmana i que exposarà els panels amb fotografies facilitades per familiars dels represaliats de Xilxes i de la resta de poblacions de la província.
Des de La Veu Del poble de Xilxes també han comunicat que els familiars que tinguen dubtes de si els avantpassats varen ser represaliats poden consultar la llista posant-se en contacte amb l'associació.
Des de l'associació volen convidar a tot el poble a participar en un acte que s'espera emotiu i que compta amb ajuda professional dels membres del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.
Per a l'associació, l'acte és una necessitat, moltes d'aquestes persones han deixat d'estar entre els Xilxers, fa molt o poc de temps, i és necessari que siguen recordats i que la seua història no caiga en l'oblit.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com