LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212486

Login Form

Els concerts de Pau Alabajos i Lecrerc ha reunit als seus fans en el nucli marítim de la població

25.08.17


Xilxes ha celebrat el III Festival de Música en Valencià 'Vila de Xilxes' en el nucli marítim de la població, esdeveniment musical que arriba a la seua tercera edició amb la voluntat de seguir potenciant el treball dels grups i artistes que canten en la nostra llengua, contribuint així a la difusió de les senyals d'identitat valencianes.

El festival, impulsat per la Regidoria de Cultura, ha reunit sobre l'escenari al reconegut cantautor Pau Alabajos i a Lecrerc, que han congregat als seus fans en la Plaça L'Armada del municipi i a un bon nombre de veïns i visitants.

La qualitat del cartell és una de les constants d'aquest esdeveniment musical, que enguany ha rebut a Pau Alabajos, referència en l'àmbit de la música en valencià a qui se li han atorgat nombrosos reconeixements tals com el Premi Ovidi Montllor, el Premi Enderrock o el Premi Muixeranga.

Amb l'objectiu de donar a conèixer també a artistes més emergents el festival ha presentat el directe de Lecrerc, projecte del músic vallero Javi Peñarroja, que també ha atret a un nombrós públic.

Amb propostes com aquesta, subvencionades per la Generalitat Valenciana i la Diputació, l'Ajuntament de Xilxes contribueix a la dinamització del nucli marítim i a l'enriquiment de l'oferta cultural i d'oci dirigida a veïns i visitants.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com