LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212309

Login Form

 Resultado de imagen de xilxes per a tu

El turisme nacional representa el 95% de les visites i els turistes valencians i madrilenys són els més nombrosos.

30.09.17


L'Oficina de Turisme de Xilxes ha rebut un total de 3.559 persones en la temporada turística compresa entre abril i setembre, de les quals un 95% són de procedència nacional.

Resultado de imagen de xilxes per a tuLes dades d'aquest balanç mostren que els turistes valencians i madrilenys són els més nombrosos en el municipi superant la xifra dels 2.300, seguits pels visitants d'Aragó, País Basc, Navarra, Castella La Manxa, Castella Lleó i Aragó.

Respecte a les procedències dels turistes estrangers, destaca l'afluència de visitants francesos, mentre que aquest punt d'informació turística també ha rebut a persones del Regne Unit, Alemanya, Itàlia o Polònia, entre altres països.

La consultes sobre el municipi han copat gran part de les peticions realitzades, entre les quals han destacat les de temàtica relacionada amb activitats esportives, festes i cultura.

La qualitat de les platges de Xilxes, que aquest any han conservat les 2 Banderes Blaves, la distinció “Platja inclusiva: sol i mar per a tots” i han sumat el reconeixement “Sender Blau”, és un dels principals atractius turístics del municipi, que es complementa amb un ampli ventall de serveis.

A més, la presència en fires de turisme com FITUR, Navartur Navarra, Sevatur Sant Sebastià, B-Travel Barcelona o Aratur Saragossa baix la marca “Castelló Sud” és una altra de les accions orientades a la captació i fidelització del visitant nacional.

Aquest balanç està marcat per l'obertura de la nova Oficina de Turisme, que aquest any s'ha situat en les instal·lacions de la piscina municipal, actuació que suposa un estalvi de més d'11.000 € anuals.

El tinent d'alcalde, Erik Segarra, i regidor de comerç i desenvolupament ens ha declarat que Xilxes necessita moltes coses encara per desenvolupar-se econòmicament, dins d'un model turístic sostenible, ja que està tot per fer. La platja verge entre el càmping i la Llosa, seria important protegir-la i dotar-la d'una passarel·la de fusta que enllace en la de la Llosa, per poder crear una ruta des de Xilxes a Almenara en la que pugues passejar amb bici a peu o en carro per a nens o minusvàlids, a més aquesta ruta hauria de ser mirant la mar i no d'arrere les dunes.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com