LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1195830

Login Form


El PP de Xilxes ha esmenat els pressupostos. Bàsicament carrega contra les necessitats de la gent, així que podríem dir que es posa en contra de l'educació i de donar treball basicament.

Avui parlarem de les propostes del PP i de l'educació dels Xiquets, ja que demana que s’augmente el preu de l'escola infantil un 25%, que es lleven els diners per a les activitats extraescolars i l'escola d'estiu a mes de la de nadal.

Per a  nosaltres i per a moltes persones del poble,  el PP va contra els xiquets de la classe treballadora, que és la que necessita l'escola infantil (publica i municipal), de l'escola d'estiu, de nadal en definitiva el PP va contra inversio en els xiquets, va contra l'educació dels fills de la classe treballadora, que és la que utilitza els serveis educatius públics i a més des d'aquesta redacció creiem que té que estar als alcans de tots i ser de la màxima qualitat , igual que l'educació de qualitat dels que poden pegar-se-la, o sols tenen dret els que es la poden pagar i volen que els fills dels demes siguen més burros? es que volen tindre més possibilitats els fills de l'elit a la qual creuen pertànyer els populars?. Invertir en educació és invertir en el millor que tenim, els xiquets.
Si voleu saber a què li donen més prioritat sols heu de llegir les propostes del PP.
Tan sols dir dos coses, nosaltres invertim en educacio, no generem deute, el reduïm i tot i això pagant 5000.000e a l'any del deute que va generar el PP. No és just que la gent del poble que esta pagant el deute del PP, que som tot el poble, ara no tinga'm dret a una educació i uns serveis de qualitat. Nosaltres invertim en educacio i o fem sense generar deute es mes o fem pagant el deute del PP a rao de 43.000 al mes o 500.000 a l'any.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com