LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212449

Login Form

 

L'equip de govern ha baixat considerablement els preus de l'Escola Infantil o l'Escola d'Estiu amb la finalitat d'afavorir l'accés a totes les famílies

18.12.17


L'Ajuntament de Xilxes ha denunciat la proposta de privatització dels serveis educatius del Partit Popular del municipi, el qual aposta per acabar amb el model d'educació pública impulsat per l'equip de govern, segons indica el contingut de les esmenes plantejades als Pressupostos del 2018.

En aquest document els populars advoquen per la supressió de la gestió pública de serveis municipals com l'Escola d'Estiu, Pasqua o Nadal, els quals el consistori presta gratuïtament o a preus molt assequibles amb la finalitat d'afavorir l'accés a totes les famílies, a més de generar llocs de treball.

Els populars del municipi també aposten per la privatització de l'Escola Infantil Municipal, mesura que suposaria un augment del cost del servei per als seus usuaris, mentre que en el que portem de legislatura el preu s'ha reduït considerablement aconseguint l'augment de les matriculacions fins als 30 alumnes, xifra que duplica els usuaris matriculats en l'anterior legislatura.

El regidor de Educacio i  tinent d’alcalde, d’EU, ens ha declarat que tal com va dir al plenari la nostra gestió mostra el compromís clar de l'equip de govern amb una educació pública i a mes de qualitat encaminada a la gratuïtat, pero amb la máxima qualitat.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com