LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1196795

Login Form

Resultado de imagen de pla general ordenacio urbana

El pla general d’un poble es un dels projectes polítics mes important que te que abordar un poble.

Ara be davant d’açò diem, pot un partit polític no posicionar-se sobre la consulta?, creiem que no, ja que això vol dir que no te un projecte polític per al poble, que el construirà sobre la marxa.

 

 Resultado de imagen de pla general ordenacio urbana

El pla general d’un poble es un dels projectes polítics mes important que te que abordar un poble.

Ara be davant d’açò diem, pot un partit polític no posicionar-se sobre la consulta?, creiem que no, ja que això vol dir que no te un projecte polític per al poble, que el construirà sobre la

 

En ell cap tot un projecte polític, ja que defineix en gran mesura el futur que vols per al poble. En el pla general estaràs marcant el futur, i ja no si vols construcció especulativa o real, turisme, agricultura, que moltes vegades deuen d’anar junts. EL projecte serveix per marcar la direcció del poble i nosaltres no volem aquesta que tenim ara on tenim estes zones declarades ja com a Urbanitzables i no han funcionat portant un present d’abandonament, eixe no pot ser el futur que desitgem, per això demanem canviar el que ara tenim.

Una cosa esta clara les mentides de la campanya del PP en el poc sol que queda com el de Xilxes. Entre Almenara i Sagunt esta tot urbanitzat, amb carrers, voreres, aigua potable, clavegueram tot. Si u vol construir demana llicencia d’obres i dema ja pot fer vivendes i tot propet de la mar. SI girem a Moncofa al Belcaire nort, igual jardins, carrers, arbrets i tot acabat,  i que passa que ningú construeix.

 Que passa en Xilxes ací esta tot molt mes atraçat, per que el PP no va ser capaç de vore que tenia davant un projecte fracassat cegat no es sap de quin interès.
Ara si u be a Xilxes no te ni carrers ni res, no es sap quan podrà posar-se a fer cases. Mentres a altres pobles podent comprar un solar i ferles dema i tampoc esta funcionat. Que estan contant de futur.? A que ens volen condemnar?.

Ara fa falta un criteri i un projecte polític.

Ara be davant d’açò diem, pot un partit polític no posicionar-se sobre la consulta?, creiem que no, ja que això vol dir que no te un projecte polític per al poble, que el construirà sobre la marxa.

La consulta depèn de la participació i moltes mes coses i al final indicarà al plenari l’opinió dels ciutadans de Xilxes. Que un partit diga que la respectarà esta be, però que no diga quin es la seva posició amb aquest pla general no resulta admissible.

El nostre projecte es clar per EU, volem millorar un entorn que fasa al poble atractiu amb camps cultivats i un lloc agradable per visitar. Diversificar amb industria, turisme sostenible, platja i un entorn polit i cuidat, amb treball a llarg termini que porte benestar social. L’altre projecte realment ja esta aprovat i el teniu davant ara el que diem es si el deixem i acceptem el seu cost sense mes com la dessaladora construïda per donar servei als camps de golf, o paguem Ibi en detriment dels propietaris que la majoria son jubilats, o esperem que vinga algú a especular i que acabe la gent pagant per urbanitzar un projecte insostenible.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com