LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212401

Login Form

L'Ajuntament de Xilxes ha incorporat el Club de Lectura en l'agenda cultural d'enguany, una de les principals novetats de la programació que s'iniciarà dijous que ve 22 de març a la Biblioteca Municipal amb la finalitat de fomentar l'interès per la literatura.

La Regidoria de Cultura ha impulsat aquesta iniciativa mancomunada amb la Regidoria de Cultura de Moncofa amb un bon enteniment amb l'equip del PP que governa al poble vei , que es desenvoluparà cada mes és un municipi, i serà dinamitzada per un professional amb àmplia experiència en aquest tipus d'activitats.

En la primera sessió a Xilxes es presentarà el Club de Lectura i els participants coneixeran el funcionament de l'activitat. A més, podran escollir el llibre de lectura, el qual serà facilitat per la biblioteca.

La iniciativa és totalment gratuïta i té un format obert i capaç d'adaptar-se a les inquietuds dels seus participants, els quals únicament han de ser socis d'alguna biblioteca de la Comunitat Valenciana o fer-se socis amb motiu d'aquesta activitat.

Aquesta proposta forma part de l'aposta de l'equip de govern per acostar la cultura a la ciutadania, i en aquest cas s'ha optat per mancomunar-la amb la població veïna amb la finalitat d'atraure al màxim públic possible i optimitzar els recursos humans i econòmics en favor d'una gestió pública sostenible.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com