LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212549

Login Form

 La imagen puede contener: una o varias personas, personas de pie y exterior

Aquesta acció s'efectua dues vegades en el districte marítim i  el casc urbà i que entra dins del contracte de Facsa que te per mes de dos decades.
22.03.18

L'Ajuntament de Xilxes està aplicant tractaments contra les plagues en el casc urbà de la localitat amb la finalitat de prevenir la proliferació de focus d'insectes i rosegadors, acció que forma part del calendari d'actuacions anual. Realment es un servei que entra dins del contracte amb Facsa

La imagen puede contener: una o varias personas, personas de pie y exteriorLa Regidoria de Serveis Municipals ha impulsat aquesta acció que està duent a terme un equip especialitzat, el qual ja ha aplicat els tractaments a la xarxa de clavegueram del districte marítim. Així mateix, aquesta setmana estan pulveritzant en diversos punts estratègics dels col·lectors d'aigües residuals del casc urbà en el poblat interior.

L'actuació, que s'efectua dues vegades a l'any, comprèn tant un tractament preventiu com un altre correctiu, de manera que els tècnics supervisen les àrees fumigades i atenen aquelles zones en les quals es reben avisos de particulars, els quals poden comunicar-se a l'oficina d'atenció al client de Facsa o al consistori.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com