LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212219

Login Form

Els agents han transformat el pati del col·legi en un circuit de bicicletes


La Policia Local de Xilxes ha impartit una classe pràctica d'educació vial als alumnes del CEIP Lluís Vives de la població amb la finalitat d'ensenyar-los nocions bàsiques de seguretat vial i fomentar l'ús del casc.

Aquesta iniciativa  ha transformat el pati del col·legi públic en un circuit improvisat on els xiquets i xiquets han après a circular amb bicicleta i s'han familiaritzat amb els senyals i normes més habituals.

La sessió, que està emmarcada en la celebració de la Setmana Cultural, ha estat totalment pràctica i s'ha realitzat sobre el parc mòbil sol·licitat a la Direcció General de Trànsit, que també ha facilitat les bicicletes.

Aquesta activitat s'afegeix al conjunt d'accions educatives que està duent a terme la Policia Local en el col·legi públic. Recentment els agents també han realitzat una xerrada a l'alumnat d'infantil per conscienciar en l'ús del cinturó de seguretat i els sistemes de retenció infantil.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com