LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212285

Login Form

El condicionament de la primera planta del Teatre Municipal forma part d'aquestes millores

26.04.18


L'Ajuntament de Xilxes ha donat llum verda a les actuacions contemplades en el Pla Castelló 135 a través de l'aprovació d'una modificació de crèdits per un import de 41.400 €, tràmit que activa millores en edificis municipals, programes culturals o beques d'estudi.

Aquest ha sigut el punt més destacat de la sessió plenària corresponent al mes d'abril, que també ha acordat una transferència de crèdit que es destinarà al condicionament de la primera planta del teatre i del local d'assaig per a la banda de música.

Així mateix, l'aprovació de les baixes presentades pel servei de recaptació de la Diputació en el primer trimestre de 2018 ha estat un altre dels temes tractats.

L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha assenyalat que 'en aquest ple hem activat les actuacions del Pla Castelló 135, les quals van a redundar en el benestar dels veïns i veïnes i per fi van a possibilitar l'adequació i aprofitament de la primera planta del Teatre Municipal, després de l'abandonament i deterioració d'aquestes instal·lacions

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com