LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212349

Login Form

Resultado de imagen de triatlon xilxes

Aquesta és el tercer esdeveniment esportiu dels últims dies, després de la celebració del Torneig de Futbol Benjamí i la 10K

04.05.18

Resultado de imagen de triatlon xilxes
Xilxes reunirà a 240 esportistes aquest cap de setmana en el IV Triatló Olímpic Platges de Xilxes – Trilavall, la tercera de les competicions esportives organitzades en el municipi en l'última setmana després de la celebració del Torneig de Futbol Benjamí i la 10K amb la finalitat de promoure l'esport i generar beneficis en l'economia local.

El diumenge 6 de maig la platja de Xilxes es convertirà en l'escenari d'aquest Triatló Olímpic, organitzat pel Club Triatló Trilavall en col·laboració amb la Regidoria d'Esports, que aquest any suma la novetat del punt de sortida des de la Platja del Cirerer.

Al voltant de 200 voluntaris vetllaran per la normalitat de la prova al llarg del recorregut, que s'iniciarà a les 8:30 hores amb la prova de natació fins a completar 51'5 km amb les modalitats de ciclisme i a peu. Així mateix, un ampli dispositiu format per embarcacions de socorrisme, ambulància, bombers, Protecció Civil, Policia Local de

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com