LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212388

Login Form

El servei obrirà diumenge que ve 1 de juliol i albergarà nombroses activitats culturals i mediambientals per a tots els públics

25.06.18


L'Ajuntament de Xilxes està ultimant la posada a punt de la biblioteca de platja, espai que s'ha convertit en un punt de trobada literària i cultural que ofereix múltiples activitats per a tots els públics durant els mesos de juliol i agost.

Presentacions literàries, tallers mediambientals, contacontes, concerts o projecció de curtmetratges són algunes de les propostes de l'agenda cultural que aquest any tindran lloc en aquestes instal·lacions.

Després del bon acolliment de la programació de la biblioteca de platja, aquest any el personal augmentarà les hores de dedicació amb l'objectiu de millorar la qualitat del servei als seus usuaris, el qual obrirà diumenge que ve 1 de juliol i estarà operatiu de dilluns a diumenge de 17 a 21 hores.

Aquest espai concentra l'oferta cultural durant els mesos d'estiu i pretén oferir alternatives de diferent tipologia per al públic local i visitant. L'ampli ventall de propostes festives o esportives, així com la celebració de la Fira del Llibre se sumen a aquesta àmplia programació desenvolupada per l'Ajuntament amb la finalitat de dinamitzar el nucli marítim en el període de màxima afluència turística.

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com