LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212201

Login Form

Resultado de imagen de setmana gent gran

 S´'està perfilant la programació en coordinació amb l'Associació de Jubilats i Pensionistes 'La Sort'

11.09.18

Resultado de imagen de setmana gent gran


L'Ajuntament de Xilxes està treballant en la preparació de la XXIII Setmana de la Gent Gran, esdeveniment dirigit a les persones de la tercera edat de la població que se celebrarà del 8 al 14 d'octubre.

La Regidoria de Benestar Social està perfilant la programació d'aquest any en coordinació amb l'Associació de Jubilats i Pensionistes 'La Sort'. De fet, en els propers dies la regidora d'aquesta àrea, Patro Valls, mantindrà una reunió amb aquest col·lectiu amb la finalitat de recollir les seves propostes.

Aquesta setmana també està marcada per la participació de diferents associacions i entitats de Xilxes, que col·laboren amb activitats diverses. Així mateix, al llarg de 7 dies les persones majors del municipi tindran al seu abast propostes variades relacionades amb la salut, la música o la gastronomia. De nou, la paella gegant es preveu un dels esdeveniments més participatius.

La celebració de la Setmana de la Gent gran busca reconèixer la contribució d'aquest col·lectiu a la societat dedicant-los una setmana per al seu descans i diversió amb una programació que atén les seves inquietuds i propostes.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com