LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1211744

Login Form

 

Aquesta acció es realitzarà aquest dimarts i informarà sobre la separació selectiva de residus d'aparells elèctrics i electrònics

Resultado de imagen de separación selectiva

Resultado de imagen de separación selectiva
L'Ajuntament de Xilxes durà a terme la campanya ambiental 'Recicla amb els cinc sentits' al mercat ambulant dimarts que ve 18 de setembre amb l'objectiu d'informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la separació selectiva de residus d'aparells elèctrics i electrònics.

Així mateix, els veïns i veïnes trobaran de 9:30 a 13:30 hores un punt d'informació al mercat de la Plaça Espanya, on podran conèixer els diferents punts de recollida per a aquest tipus de residus tals com l'ecomóvil, l'ecoparc o les tendes d'electrodomèstics.

Aquesta acció es desenvolupa en col·laboració amb el Consorci Palancia Belcaire i forma part de les diferents iniciatives de carrer compreses en la campanya 'Recicla amb els cinc sentits'. De fet, aquest estiu també s'ha impulsat una campanya orientada a donar a conèixer el funcionament de la targeta verda per incentivar els hàbits de reciclatge.

Aquesta acció mostra el compromís mediambiental de l'Ajuntament de Xilxes, que ha impulsat nombroses accions en aquest àmbit. De fet, el municipi s'ha avançat any i mig a la instal·lació del contenidor de matèria orgànica, servei que es presta des del passat mes de maig. La certificació energètica dels edificis públics o la renovació de l'enllumenat públic són unes altres de les mesures aplicades en aquest sentit.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com