LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1186501

Login Form

Resultado de imagen de golfResultado de imagen de especulacion

L’home del maletí, ja no està per Xilxes, no ha vingut estos Nadals.

En Xilxes pareixia que en 2017 volia enterrar l'urbanisme ‘’xapusero´´Popular, tot el poble pareixia entendre que el projecte dels PAI´s de Golf havia aplegat al final, les empreses urbanitzadores no varen ni pagar els avals al poble,  han fet fallida i desaparegut. No varen ni contestar quan l’ajuntament els va llevar com agent urbanitzador.

Resultado de imagen de golfResultado de imagen de especulacion

Però quan l’ajuntament havia de prendre la decisió definitiva d’enterrar els PAI´s de Golf, l’únic partit que ho tenia clar, era Esquerra Unida. En el moment del referemdum el PSOE i PP es posaven de perfil sense dir clar si volien o no els PAI´s per que no es tenia clar el resultat. Aixi que es desideix  del referèndum per traslladar la decisió del plenari als ciutadans.

En aquell precís moment que ja quasi tot el món volia anul·lar els PAI´s i els mateixos propietaris o gran part d’ells també, per no pagar un IBI urbà d’una cosa que ja no va a fer-se, i una vegada aprovat el referèndum apareix l’home del maletí, de la mà de la dreta.

Aquesta Gent de la dreta junt l’home del maletí tornen a escampar cant de sirena amb expectatives de què de nou comprarien les terres per capgirar als propietaris.

Aquell ‘’espejismo’ durà el que durà el referèndum i va desaparéixer. Però l’objectiu el va complir capgirar als propietaris i fer que PSOE i PP donaren suport a l’opció al referèndum de continuar endavant amb els PAI. Això si, pareix que el poble sàvia que la decisió era política i del plenari i no es va involucrar molt, sols varen anar a votar un 25% del cens electoral i un 70% del 25% va votar a favor atrets per els cants de sireres de l'home del maletí.

Ara mesos després l’home del maletí no piula i estem a veure si per les eleccions torna per intoxicar-les, però cada volta més Xilxes aprén dels errors i no es deixa enganyar tan fàcil.

Ara seguim estant en un impàs sense decisions i Esquerra Unida Xilxes seguira mantenint la reversió a rústic i anul·lació dels PAI,s despres de la fallida dels agent urbanitzadors i els seus projectes,  per després fer un Pla General nou on es replegue les necessitats reals del poble. Planejan un sector terciari raonable, ampliacio industrial i es planeje un residencial realiste per un futur creiximent del poble. 

Cor EU Xilxes

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com