LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212203

Login Form

L'Institut Valencià de Cultura ha atorgat 1.700 euros a aquest projecte cultural innovador i propi que es va estrenar amb èxit el passat estiu

11.01.19

L'Ajuntament de Xilxes ha aconseguit una subvenció de l'Institut Valencià de Cultura per a continuar impulsant el cicle de concerts 'Acústics a la Mar', iniciativa musical estrenada el passat estiu que va obtenir molt bon acolliment i va reunir sobre l'escenari a artistes de gran qualitat.

La proposta presentada per la Regidoria de Cultura ha obtingut una assignació econòmica de 1.694 euros, el màxim subvencionable en la categoria de projectes de caràcter singular.

Així mateix, el fet de ser un producte cultural innovador i propi de Xilxes, la seva capacitat per a dinamitzar l'espai de la Biblioteca de la Mar i l'economia circular, el seu potencial turístic, el suport a cantautors i grups independents o la proximitat entre artistes i públic que permet el format han estat alguns dels elements valorats per la comissió avaluadora. 

La primera edició d'Acústics a la Mar', en el qual la totalitat de les 6 formacions musicals partipants van ser valencianes amb Chlöe's Clue com una de les artistes més destacades del cartell, es va convertir en una de les propostes culturals més valorades de l'agenda cultural dels mesos de juliol i agost.

Si ve es cert l'iniciativa es bona ha tingut un public moderat per al lloc, per lo que es deurá de treballar mes en la promoció del producte i en adecuar l'espai o buscar un millor espai mes visible ja que el cicle podria tindre un potencial molt major.

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com