LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1211890

Login Form

La imagen puede contener: 1 persona, texto

L'esdeveniment esportiu arribarà a la població el pròxim 26 de gener

12.01.19

La imagen puede contener: 1 persona, texto
Xilxes es convertirà per segon any consecutiu en l'escenari de la Copa Challenge de la Plana, esdeveniment esportiu que arribarà a la població el dissabte 26 de gener per a recòrrer la seva segona etapa.

La prova, organitzada per la Penya Ciclista 'La Estrella' amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports, torna a situar a Xilxes en el circuit de competicions esportives. En aquest cas, el pas dels participants pels arrossars de la Marjal serà un dels punts més espectaculars del circuit.

El suport de l'Ajuntament a aquest esdeveniment promogut per l'administració provincial es concretarà en la col·laboració dels recursos municipals en totes aquelles qüestions que requereix una competició d'aquestes característiques, tals com la senyalització del circuit, serveis sanitaris o policia local.

La Copa Challenge de la Plana se suma a la gran varietat de competicions esportives que alberga el municipi al llarg de l'any. De fet, la celebració d'aquest tipus d'esdeveniments és un dels pilars de l'estratègia turística de l'equip de govern per les seves possibilitats per a donar a conèixer el municipi i dinamitzar l'economia local.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com