LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1198981

Login Form

Resultado de imagen de ajuntament de xilxes

Esquerra Unida: La nostra fiscalitat és clara, volem acabar en el deute i amb els 600.000 anuals. Amb el que ja no haurem de pagar podrem disminuir una part impostos i altra dedicar-la a polítiques per al poble. Els

 

Resultado de imagen de ajuntament de xilxes

La nostra fiscalitat és clara, volem acabar en el deute i amb els 600.000 anuals. Amb el que ja no haurem de pagar podrem disminuir una part impostos i altra dedicar-la a polítiques per al poble. Els impostos estan com estan perquè els van pujar abans el PP per al pla de pagament de deute que el PP va generar i ells mateixos varen pujar els trams del IBI i varen demanar voluntàriament que revisaren els valors de les cases per a recaptar més i fer front al deute que venia, no obstant encara veren demanar un crèdit 1 milió euros en les passades eleccions i varen incrementar el deute. 
Nosaltres volem eliminar primer que res la taxa de replegada de fem del poble i per altra part limitar l'IBI per als jubilats i aturats que depenen d'una pensió i no poden dedicar més d'una paga al pagament d'impostos de la primera habitatge.

La nostra política fiscal és clara
- Limitar l'IBI a aturats i pensionistes com també la resta d'arbitris municipals per al primer habitatge.
- Baixar l'ibi a tots amb la cancel·lació de la deuda.
- Eliminarem la taxa de recollida d'escombraries i que és financie tot amb el IBI sense pujar-lo.


Cal recordar que ni els radicals de Rivera ni el PP volen donar serveis i parlen de baixades temeràries d'impostos que acabaran amb més deute per l'ajuntament i retallaran on sempre el que no els interessa com és l'escola publica i la guarderia publica.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com