LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1199884

Login Form

Xilxes celebra este fin de semana la Feria de Comercios en el paseo marítimo

La mostra està organitzada per l'Associació de Comerços i comptarà amb la presència d'una desena d'expositors 

10.07.19 

Xilxes celebra este fin de semana la Feria de Comercios en el paseo marítimo


L'Ajuntament de Xilxes donarà visibilitat als establiments locals en la XVI Fira de Comerços aquest cap de setmana, iniciativa organitzada per l'Associació de Comerços del municipi amb la col·laboració del consistori que pretén donar a conèixer l'oferta comercial als visitants.

La fira tindrà lloc en el Passeig Marítim els dies 12, 13 i 14 de juliol i comptarà amb la presència d'una desena d'expositors, de manera que el públic podrà trobar tot tipus d'articles com joies, bijuteria, roba o decoració per a la llar. A més, els més menuts podran divertir-se participant en pintacares o manualitats. 

L'organització també ha previst diferents propostes com un photocall i el sorteig d'un cupó de 200 euros per a gastar en els propis comerços. Així mateix, els assistents també podran gaudir d'un passeig al tren turístic gratuïtament.

L'Associació de Mestresses de Casa, que oferirà productes gastronòmics artesanals, i els Clavaris i Festers de Sant Vicent també estaran presents en la mostra, que s'inaugurarà el divendres a les 19:30 hores.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com