LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1199972

Login Form

El Passeig Marítim acollirà aquest esdeveniment, que concentra 14 presentacions literàries en les dos jornades i un concert de Tatiana Javaloyes

08.07.19


L'Ajuntament de Xilxes celebrarà la Fira del Llibre el 20 i 21 de juliol, esdeveniment que busca incentivar l'hàbit de lectura i que reunirà una desena de llibreries en la zona dels pins del Passeig Marítim. 

Les presentacions de llibres, la música en directe i les activitats infantils seran els ingredients principals d'aquesta fira, la programació de la qual es desenvoluparà des de les 19 hores fins a la mitjanit de forma ininterrompuda. 

En la jornada del dissabte un contacontes obrirà la Fira del Llibre, després del qual arrancaran 9 presentacions literàries fins a la mitjanit. De la mateixa manera, el diumenge continuaran les presentacions i es clausurarà la fira amb el concert de la cantautora borrianenca Tatiana Javaloyes, que oferirà la seua música inspirada en la cultura negra de Nova Orleans. 

El públic podrà gaudir d'un total de 14 presentacions literàries, entre les quals figuren obres en valencià i castellà de temàtiques i gèneres diversos. A més, els autors també signaran les seves obres als assistents que ho desitgen.

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com