LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1205652

Login Form

La programació d'aquest curs s'ha ampliat amb activitats orientades a estimular la creativitat com teatre o dibuix i pintura

25.09.19


L'Ajuntament de Xilxes ha obert la matrícula per a la nova oferta de les activitats extraescolars per a l'alumnat del CEIP Lluís Vives, que en aquest curs 2019-20 s'ha ampliat amb propostes orientades a estimular la creativitat.

En concret, els alumnes podran optar entre les activitats d'Escola de Teatre i Aprèn a pintar i dibuixar, que se sumen a les de Multiesport per a primària i Psicomotricitat Infantil ja oferides en anteriors cursos, les quals s'impartiran de les 12.30 a les 13.15 hores.

El regidor d'Educació, Erik Segarra, ha coordinat aquesta nova programació amb la direcció i Associació de Mares i Pares d'Alumnes del centre, de manera que l'AMPA també oferirà activitats en horari de vesprada.

Les famílies interessades en les extraescolars de migdia hauran de fer efectiva la matrícula abans de l'1 d'octubre, tal com s'indica en la circular repartida als xiquets i xiquetes que acudeixen al centre educatiu.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com