LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1205555

Login Form


L'Ajuntament de Xilxes ha programat el Festival Titemón per al dissabte 16 de novembre, esdeveniment cultural organitzat amb la col·laboració de la Inestrable Companyia de Titelles que al llarg de la jornada oferirà espectacles de marionetes per al públic familiar en diferents punts del municipi.

Així mateix, la cèntrica plaça de l'Ajuntament serà el primer dels escenaris, on a les 12:00 hores la companyia madrilenya Cirko Psikario escenificarà l'obra ‘Tiquet’.

El festival continuarà a les 17:30 hores en la plaça del Santíssim Crist de la Jonquera amb Ivana Contacontes. Seguidament, el Teatre Municipal acollirà un taller de titelles a càrrec de Dália i a les 19:30 hores el públic podrà gaudir amb l'obra de clausura ‘La terra dels babaus’, de la companyia El Ball de San Vito.

Una xerrada amb la companyia valenciana El Ball de San Vito tancarà aquest esdeveniment gratuït, que pretén acostar el teatre de carrer i l'art de les marionetes al públic.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com