LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1205012

Login Form

 

Durant la II República va ostentar el paper d'alcaldessa de la localitat en acceptar l'encàrrec de presidir la Junta Rectora de l'Ajuntament

07.12.19

 

 

  

 

 


L'Ajuntament de Xilxes dedicarà una placeta a Francisca de Sales Solbes, qui durant la II República va ostentar el paper d'alcaldessa de la localitat en acceptar l'encàrrec de presidir la Junta Rectora de l'Ajuntament.

En aquest sentit, s’està preparant un acte de col·locació de la placa per a principis del pròxim any, moment en què oficialment es concedirà aquesta distinció honorífica en forma de designació de via pública per la seua contribució com a alcaldessa i com a mestra.

D'aquesta manera i després de ser aprobada aquesta  concessió en sessió plenària, el consistori ha atès la petició de l'Associació La Veu del Poble realitzada en el marc de la celebració del 8 de març amb la finalitat de retre homenatge a aquesta dona destacada en la història del municipi.

L'aprovació no va ser per unanimitat al negar-se PP a votar a favor i l'abstenció de Cs. El PP va atribuir el poc de temps que va ser alcaldessa, sense tindre en conter la resta de carrers del poble són a personatges que mai estigueren al poble ni feren cap treball en ell, sense que aixo represente cap problema, en definitiva Paquita sales forma part de la història del poble, més llarga o més curta, però historia del poble. Una historia que estos moments de radicalitat del PP, hon impera l'extremisme, no els deixa veure l'importancia de les coses.

Això no impedeix que el consistori porte a terme el reconeixement a una dona, que va pertànyer a este ajuntament en el període democràtic i constitucional de la II república, tal com ha explicat el regidor de Cultura Erik Segarra(EUPV).

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com