LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1292294

Login Form

El Teatre Municipal també acollirà el Festival Internacional de Música de Cambra de Castelló i les audicions de l'Escola de Música Contrapunt

14.12.19


Xilxes s'endinsarà en la història recent de la Guerra Civil amb la celebració de les III Jornades de Memòria Històrica, esdeveniment organitzat per l'Associació La Veu del Poble amb la col·laboració de l'Ajuntament que busca recordar i conservar aquest episodi viscut durant la repressió franquista.

El Teatre Municipal acollirà aquestes jornades dissabte que ve 21 de desembre a les 18.00 hores, que comptaran amb la veu d'experts de la Universitat Jaume I i del Grup de Recerca de la Memòria Històrica de Castelló, amb testimonis del propi municipi i amb música en directe.

A més, durant aquest mateix cap de setmana veïns i visitants també podran gaudir a Xilxes del talent de músics de prestigi amb motiu del Festival Internacional de Música de Cambra de Castelló, que tindrà lloc en el Teatre Municipal el diumenge 22 de desembre a la vesprada. A més, el divendres 20 de desembre els joves alumnes de l'Escola de Música Contrapunt del municipi també actuaran sobre l'escenari del teatre en les tradicionals audicions de Nadal.

 

 

Pin It
Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com