LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1207991

Login Form

 


Els Ajuntaments de Xilxes i Moncofa han construït de manera conjunta una rotonda en el límit entre els dos municipis amb l'objectiu de millorar la  seguretat viària en aquesta intersecció que suporta quantitat de vehicles, sobre todo en verano.
La nova rotonda està situada en el punt on es creuen el camí la Ratlla que separa els termes municipals de les dues poblacions i els carrers Serradal de Xilxes i carrer d'Aragó de Moncofa.

La millora s'ha fet de manera conjunta entre els dos municipis, els qui han invertit 2.000 € en aquesta actuació que millorarà les comunicacions entre les localitats i beneficiarà així el dia a dia del veïnat i també del turisme.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com