LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1207764

Login Form

 

 

Esquerra Unida a traves del seu regidor Erik Segarra ha  presentat una moció per llevar el nom a la Avinguda Juan Carlos I, però no ha eixit endavant al plenari amb 1 vot a favor (Nosaltres EU) 4 en contra (3 PP i 1 Ciudadanos) 4 abstencions (PSOE).  

Esquerra Unida, a través del seu regidor Erik Segarra, ha presentat una moció per llevar el nom a l'Avinguda Juan Carlos I, per ser poc exemplar i no merèixer-ho. Finalment no es llevarà el nom al no eixir la proposta acceptada.
1 vot a favor (Nosaltres EU) 4 en contra (3 PP i 1 Ciudadanos) 4 abstencions (PSOE).

Tal i com va indicar el regidor d'EU, no era un debat de si era delicte el que havia fet o no, o de monarquia o republica, simplement que no és una persona exemplar per merèixer un carrer a Xilxes per tot el que ha fet. És més, el seu propi fill ha reprovat la seua manera d’actuar apartant-lo de la casa reial i renunciar a l'herència del mateix però no veure que fora de procedència lícita.

Esquerra Unida haguera preferit canviar el nom a Avd. de les escoles o de la educació pública per exemple.


Aquesta acció de substituir el nom del rei emèrit Joan Carles I en les llistes de carrers ja s'està desenvolupant en altres poblacions d'Espanya. Per exemple, en Rivas-Vaciamadrid, ha estat a instàncies del propi equip de govern municipal la proposta de retirar el nom d'un carrer i dedicà també el nom als serveis sanitaris. A Cadis també s’aprovà la retirada. A Gijón, per exemple, el govern municipal de PSOE i IU, com a Xilxes, sí ha mostrat el seu acord davant diverses peticions sobre aquest tema i ja s´ha aprovat la retirada.

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com