LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1207813

Login Form

Han finalitzat les obres del nou mòdul de 72 nínxols, s'ha ampliat l'horari d'obertura i s'ha creat un protocol de seguretat per la COVID-19

16.10.20

L'Ajuntament de Xilxes ha finalitzat les obres d'ampliació i adequació del cementeri municipal amb la finalitat de millorar les condicions d'aquest espai de cara a la festivitat de Tots Sants. També s'ha estés l'horari d'obertura, que entre els dies 26 d'octubre i 1 de novembre serà de 9 h a 18 h ininterrompudament.

Els treballs han consistit en la construcció d'un nou mòdul de 72 nínxols que ha ampliat la capacitat del cementiri. A més, s'ha preparat l'espai per a possibles ampliacions posteriors segons les necessitats de la població. Aquesta actuació s'emmarca en les subvencions "Pla 135" de la Diputació de Castelló.

Així mateix, les cobertes dels nínxols antics han sigut condicionades amb la finalitat de solucionar problemes de filtracions d'aigua i s'han canviat les canals per a millorar la conducció de l'aigua de pluja.

La pintura de la nova construcció i l'adequació del sòl amb un vernís específic i més resistent han sigut unes altres de les tasques escomeses pel consistori.

Quant a les mesures de seguretat relatives a la COVID-19 que també entraran en funcionament el 26 d’octubre, s'ha habilitat una porta per a l'entrada i una altra per a l'eixida. A més, serà obligatori l'ús de mascareta. Els visitants no podran manipular ni les escales ni les aixetes, perquè per a això hi haurà una persona de la brigada municipal que s'encarregarà de facilitar tant l'escala com l'aigua a aquelles persones que ho necessiten. Posteriorment, aquesta persona s'encarregarà de la desinfecció d'aquests utensilis i de la neteja del cementeri.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com