LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1208164

Login Form

 

 

Part d'aquesta inversió es destinarà a la substitució de la canonada d'impulsió de la platja de Xilxes a la depuradora

23.10.2020

 

L'Ajuntament de Xilxes ha aconseguit més de 706.000 € en subvencions provinents de fons provincials a través de la Diputació de Castelló durant l'any 2020. La sol·licitud i obtenció d'aquestes ajudes gestionades des del consistori suposen una minimització de costos al pressupost municipal.

Concretament, la inversió provincial que ha obtingut el municipi ha suposat la posada en marxa de projectes urbanístics com la substitució de la canonada d'impulsió de la platja de Xilxes a la depuradora municipal o les obres d'ampliació del cementeri. També s'han dut a terme iniciatives en l'àrea de serveis socials, com la prestació del servei de la Unitat de Respir Familiar o el de taxi mèdic.

Quant a l'àrea de cultura, a través d'una ajuda provincial Xilxes ha acollit el Festival Festelànim. A més, s'ha cobert amb subvencions de la Diputació la neteja i reparació de camins del terme municipal i alguns dels tractaments contra la proliferació de mosquits.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com