LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1207824

Login Form

Per altra banda també renovara els llavapeus per a la pròxima temporada.

Per altra banda també renovara els llavapeus per a la pròxima temporada.

L'Ajuntament de Xilxes millorarà els serveis de la platja amb la renovació dels llavapeus, actuació assumida per Turisme Generalitat Valenciana que busca oferir a veïns i visitants equipaments turístics de qualitat. Així mateix, es faran treballs de manteniment en les casetes-vestidor instal·lades a la Platja de Les Cases. D'altra banda, el consistori ampliarà el nombre de fonts del Passeig Marítim a un total de quatre i substituirà per noves les dos existents.

Per a Esquerra Unida es una bona mesura fins i tot mediambiental, ja que evita els plàstics, per altra banda l'accés a l'aigua gratuïta per als vianants es important i en els mesos de calor facilitarà la hidratació de les persones.

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com