LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1292266

Login Form

Els treballs estan valorats en 16.000 € i aportaran major seguretat a la pista

 

15.12.20

L'Ajuntament de Xilxes ha iniciat els treballs de reconstrucció de part del mur de contenció existent en el camp de futbol de les instal·lacions esportives municipals de l'Alter per a dotar-ho de major seguretat.

 L'actuació que s'està duent a terme inclou la substitució de l'antic mur de blocs de formigó per un nou construït amb formigó armat. D'aquesta forma, a més d'aportar una solució al mal estat que venia arrossegant aquesta paret en els últims anys, s'evitaran possibles enfonsaments de terreny del Carrer Circumval·lació.

 

Els treballs estan valorats en un import aproximat de 16.000€ euros, una inversió provinent de partides del pressupost que s'hagueren destinat a activitats suspeses a causa de la COVID-19. Amb aquesta acció l'equip de govern continua apostant per la millora de les infraestructures esportives municipals.

 

Pin It
Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com