LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1206171

Login Form

 

 

Toca la imatge per veure Video

 

 

 

Esquerra Unida Xilxes, aconsegueix que la Generlatit Valenciana incloga en els pressupostos del 2021, el projecte del carril bici entre el poble i la mar.

Fa dos mesos que EU Xilxes va sol·licitar a EUPV que presentara a la taula de negociació del botànic, grup en el que esta tots el partits del govern de la Generalitat, la inclusió en els pressupostos de la Generalitat del 2021 la redacció del projecte de una via verda amb un carril bici i peatonal entre el poble i la mar, la partida es de 50.000 euros. Aquest es el primer pas perquè la Generalitat puga construir aquest carril.  Després de la negociació dels grups polítics es va acceptar la proposta de Esquerra Unida feta a traves de Estefania Blanes, diputada de EU que ha gestionat aquest tema. Avui amb la publicació dels pressupostos es fa una realitat el treball fet des de Esquerra Unida, tant a nivell local com a País Valencia..

El coordinador local y el consell local mostra la satisfacció per tot lo aconseguit i ara anem a treballar per que en 2022 siga una realitat.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com