LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1205489

Login Form

 

El PP esmena el pressupost de l'equip de govern, per tindre una excusa per rebutjar-lo. Una oposició que no aporta res a Xilxes en un any difícil 2021 com el que acabem d'entrar.


Com va rebatre al plenari el regidor de EU, de l’equip de govern Erik Segarra, el partit Popular va portar les esmenes que ens porten a la política de fa 15 anys, deute i privatitzacions cares que no fan el servei contractat  i no donen feina a la gent del poble, com la de neteja.

En primer lloc parla de reduir l’IBI, Un Ibi que esta congelat ja fa anys i que el PP el va pujar sense parar. Però l’IBI volen reduir-lo un 2% que equival a 43.500€. L’ IBI te un problema com la resta de impostos: el PP de Xilxes, ja que aquest any dedicarem 341.000€ a pagar el deute de l’època del PP. Si no tinguérem eixa pedra damunt del cap; podríem baixar molt més del que proposen i a demés fer moltes més coses per a la gent del poble.

Després tornem amb partides per arrendar terrenys a amics per aparcar camions i cases per a la oficina de Turisme, que el PP pagava 12.000 euros a l’any de lloguer. Polítiques de ruïna i d’amiguets altra vegada, tornar a arruïnar l’ajuntament. No proposen altra cosa.
Proposen partida per manteniment zones verdes. EL PP tenia una contrata que ja cobrava eixos diners per netejar les sèquies i camins, el contracte deia 4 vegades a l’any, sols es fea una i no del tot.
 
Aixo es tirar els diners, els barrancs estaben completament tapats quan agafarem el control en el 2015. En el Fons volen despedir i que no contractem gent del poble per fer estes feines ben fetes.

Altra proposta del PP de Xilxes. Reduir la partida de l'escola d’estiu . Diuen que es pot gestionar de forma privada i amb menys diners. El PP no sabia ni la gent matriculada quan la tenien privatitzada, els números dels asistents era el doble dels matriculat. Com va reconèixer el PP que eixa era la gestió mes eficient?

A més permeteren el negoci en domini públic als que la explotaven l’escola d’estiu, mentres altres com els xiringuitos pagaven milers d’euros per tindre a vora mar el negoci. Privatitzacions o negoci d’amiguets?  Això no es el que interessa al PP els xiquets de Xilxes.

Enllumenat públic, Proposta PP: Privatitzar. Més del mateix, ara costa molt menys que quan ho feia una empresa privada així ho arrepleguen els informes. A mes costava milers d’euros, el manteniment i els muntatges de fires que al cap de l’any les factures pujaven desenes de milers d’euros. El PP torna a proposar les polítiques d’amiguets que ens portaren a la ruïna del poble.

La més important de les propostes que tots els anys, demanen es augmentar la partida de llums de nadal. Un exemple de l’apreciï del PP per la gent del poble i el que necessita.

En fi estes son algunes de les propostes del PP com excusa per a rebutjar els pressupostos més importants del poble en anys, rebutjant el museu, la reparació de la passarel·la, les obres de Primer de Maig, la que és una de les majors errades de la època del PP amb la urbanització de la zona l’alter.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com