LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1207810

Login Form

Xilxes en aquests moments te 14 casos actius i d’aquests un total de 6 son nous  d’aquesta setmana, passant de 46 a 52 casos en total, des de l’inici de la pandèmia.

Estes dades fan que tinguem un nou màxim de casos actius de 14 i un altre màxim que per primera vegada supera la taxa de 500, quedant la taxa en 522 casos per 100M habitants.

Segons ens informa el portaveu d’Esquerra Unida i membre de l’executiva de EUPV a nivell de País, els partits del botànic tractaran de convèncer al president de la GVA per a prenga mesures més series dins de les competències de la GVA, com es la reducció al mínim de l’activitat del sectors no essencials.

La situació es greu i es demana la màxima responsabilitat a la població en quant a evitar totes les situacions de risc i a més respectar totes les mesures establertes actualment contra la pandèmia. Esta clar que la situació no es bona i cal que reduíem el contacte social al màxim i que respectem les distancies i l’ús de la mascareta en tots el àmbits, treball, educatiu, social,etc.

Dades actualitzades al dia 13/01/2021 Xilxes: 52   14   0

Institut Cartogràfic Valencià

Municipi: Xilxes
Població: 2.679
Casos PCR+ 14 dies: 14
Incidència acum. PCR+ 14 dies: 522,58

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com