LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1208172

Login Form

 La proposta insta el Govern a impulsar aquest sector afectat per la conjuntura econòmica derivada de la COVID-19

El ple de l'Ajuntament de Xilxes ha aprovat una proposta orientada a aconseguir un Pacte d'Estat per la Indústria capaç de reactivar l'economia i modernitzar el model productiu del nostre país cap a la transició ecològica i la transformació digital. 

La proposta insta el Govern que el Pacte estiga en sintonia amb els objectius de l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU, a més d'impulsar mesures d'inversió, internacionalització i comerç exterior, i sol·licitar un pla específic per a l'automoció establint ajudes per a la compra de nous vehicles amb baixes emissions. 

La sessió també ha acordat una segona moció sobre la reforma constitucional per a la reintegració del dret civil valencià, per la qual trasllada al Congrés dels Diputats i al Senat la necessitat de tramitació urgent per a recuperar de manera efectiva aquesta competència prevista en l'Estatut d'Autonomia Valencià.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com