LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1207961

Login Form

EL TOTAL DE LES AJUDES EN XILXES ASCENDIRÁ A 64.268€ PER A LES EMPRESES I AUTONOMS DEL POBLE

 

Es tracta de ajudes destinades als autònoms i les microempreses de fins a 10 treballadors que s'hagen vist afectades especialment per les restriccions a causa de la pandèmia.

L'Ajuntament de Xilxes rebrà 54.933,80 euros en les ajudes del Pla Resisteix que la GVA, que aportran entre la Generlitat i la diputacio de Castelló destinats als autònoms i les microempreses de fins a 10 treballadors que s'hagen vist afectades especialment per les restriccions a causa de la pandèmia del COVID-19. L’ajuntament aportara de les arques municipals 9.694,2 euros que sumat a les qunties que vindra de les altres administracio sumaran un muntant d'ajudes de 64.268€.

El programa consisteix en una ajuda directa de 2.000 euros per cada persona autònoma o microempresa, que s'incrementarà en 200 euros addicionals per persona ocupada al seu càrrec afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre. La quantia que es rebrà podrà arribar a un màxim de 10.000 euros i anirà destinada, a més, a cobrir despeses corrents de l'activitat empresarial des d'abril de 2020.

La participació en aquestes ajudes serà compatible amb subvencions, ajudes, ingressos o recursos procedents de qualsevol administració o ens públics o privats nacionals, de la Unió Europea o d'organismes internacionals, i concedits per a la mateixa finalitat prevista en aquest decret. Aquesta compatibilitat estarà condicionada en què l'import de les ajudes, aïlladament o en concurrència amb unes altres, no superi el cost de l'activitat subvencionada.

 

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com