LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1208010

Login Form

 

 Aquesta setmana s'han vacunat els majors de 95 anys i la pròxima setmana seguira vacunen-se entre els que tenen 95 i 90, a mesura que vagen aplegant més dosis

Ara s'anirà per ordre d'edat segons les vacunes vagen aplegant a Xilxes.

 S'han començat a inocular les primeres dosis de la vacuna als majors de 95 anys, encara que el procés de vacunació s'allargarà durant els pròxim dies fins acabar amb les 40 persones de més de 90 anys que viuen a Xilxes. 

El dia de la vacunació, es recorda que és important arribar puntual i amb el document identificatiu, ja que "les diferents dosis de les vacunes reconstituïdes han d'administrar-se al més prompte possible". Tota la gent i familiars de les persones de més de 90 anys deuen estar atents al telefon els proxims dies.

Els primers veïns de Xilxes a vacunar-se han sigut la gent més major, sent al primer torn la dona més major del poble de 102 anys. De moment les personas inoculades son 12, tots major de 95.

Segons la informació rebuda una vegada finalitze la vacunació de les persones del municipi majors de 90 anys, "es començarà amb els majors de 80".

 

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com