LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1208053

Login Form

 

Erik Segarra regidor de cultura de Xilxes. Hem iniciat els treballs no podem perdre temps en la digitalització per la situació física del paper.

L'Ajuntament sol·licitarà una subvenció a la Generalitat Valenciana per a cobrir aquesta acció orientada a la conservació de la documentació municipal

L'Ajuntament de Xilxes està treballant en la digitalització de la documentació que compon a l'arxiu històric municipal amb la finalitat de conservar-la en bon estat i facilitar la seua consulta.

Es tracta d'una labor que afectarà el fons documental de caràcter municipal datat des de l'any 1936 fins a l'actualitat, entre el qual figuren llibres d'actes o acords plenaris, entre altres.

Aquesta actuació té un cost aproximat de 1.500 euros i serà duta a terme per una empresa externa especialitzada amb la col·laboració del personal de l'arxiu. Així mateix, el consistori sol·licitarà una subvenció de la línia d'ajudes que la Generalitat Valenciana ofereix per a aquests fins.

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com