LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1207015

Login Form

<<Per a Esquerra Unida aquesta instal·lació que a penes generaria uns pocs llocs de treball en el manteniment,  restaria la possibilitat de crear molts més llocs de treball en la indústria o l'agricultura.>>

Esquerra Unida Xilxes s’adhereix a la plataforma PEIT Plana Baixa (Plataforma Energia i Territori Plana Baixa (PEIT Plana Baixa)que te objectiu servir d’eina d'informació i difusió sobre les qüestions relacionades amb la defensa del medi ambient i el territori de la comarca de la Plana Baixa de Castelló davant dels interessos privats que pretenen deteriorar-los. La PEIT Plana Baixa és una entitat transparent sense ànim de lucre.

El motiu de la creació de la plataforma és l'oposició frontal al macroprojecte de la planta fotovoltaica Arada Solar –formada per 338.772 panells fotovoltaics, amb una capacitat de 166 MWp, a més d'una subestació i 71 estacions de potència, que es construeixen dins del mateix recinte de 382 hectàrees de superfície (que equivalen a 4.584 fanecades)– que pretén situar-se en terreny agrícola dels termes municipals de la Vall d'Uixó, Xilxes i Moncofa. Aquest recinte estarà completament tancat, amb una longitud total de tanques de 43,5 quilòmetres.

Per a Esquerra Unida Xilxes la planta generaria al municipi el perdre tot el sol disponible per a plantacions de cítrics que necessiten un clima càlid i per altra part, la unica zona disponible al terme de Xilxes per a sol industrial, donat que la resta no es compatible i no es pot utilitzar per al desenvolupament industrial. Estem parlant que la planta fotovoltaica agafa la zona d’horts de d’alts la N340 com el Simba.

Per lo tant aquest instal·lació que a penes generaria uns pocs llocs de treball en el manteniment, mentres que restaria la possibilitat de crear molts més llocs de treball en la indústria o l'agricultura.

En este sentit l’ajuntament de Xilxes igual que la de la Vall va presentar al·legacions contra la implantació de la macroplanta solar, al igual que EUPV de Xilxes i la Vall que també varen presentar al·legacions de forma conjunta.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com