LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1205051

Login Form

No se sap que és el que li passa al dirigent del PP de Xilxes, el senyor senador i líder de l'oposició amb comparsa del de Ciudadanos, posicionat-se contra tot el que fa l'ajuntament. Piscina, Passarel·la, Museu Forn del segle XIX.


Comencem parlant del PP i la seua oposició a la nova piscina. Es nega a posar en marxa una piscina a l'aire lliure per a l'estiu al poble, quan la ténen molts poblets de la província per fer cursets de natació per als més menuts i per a diversió de tots a l'estiu, però no, a Xilxes no tenim dret a una piscina segons el dirigent popular, el motiu? Anar en contra de tot, sols perquè no és ell el que ho fa.


En estos últims mesos estem assistint a un moment inèdit, el PP contra tot, així siga bó per al poble. Ningú entén com es pot oposar i dinamitar la compra del museu i fer una campanya contra el museu i el forn del segle XIX, un museu per a Xilxes, per recordar la forma de viure del poble i la seua història, des de l'època Romana fins avui.

Un altre tema és la passarel·la, no recolzar que 
s'accepte la cessió per a l'ajuntament  i que es repare, quan el PP de Xilxes ha fet un trinquet de 1.000.000 d'euros per exemple, molta gent, fins i tot del PP, està contenta. El comportament del cap popular és radical i inaudit.

Senyor senador a Madrid, està  en una actitud contra Xilxes que sols es pot explicar perquè els interessos no els té al poble, si no a Madrid. Fa tot el possible per anar contra del govern del poble i fer punts. Encara que siguen propostes bones per a Xilxes, ell les menysprea. Aquest és el nivell de l'oposició a Xilxes.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com