El senyal de trànsit, el cost del qual és de 14.228 euros, compta amb un sistema tecnològic que funciona amb sensors de detecció de vehicles

 

L'Ajuntament de Xilxes ha posat en marxa la instal·lació d'un semàfor al carrer Barranquet amb l'objectiu de regular la circulació i evitar així altes velocitats dins del barri antic. El senyal de trànsit, el cost del qual és de 14.228 euros, compta amb un sistema d'última tecnologia que funciona amb sensors de detecció de vehicles.

 La ubicació del dispositiu ha sigut triada per motius de seguretat viària, ja que es tracta d'un carrer estret considerat pel consistori com un punt crític de trànsit. A més, funciona automàticament a través de la detecció de toda clase de vehicles, de manera que quan s'aproximen el seu estat varia per a moderar la circulació.

 Aquesta actuació forma part del pla de millores urbanístiques que l'equip de govern està desenvolupant amb accions com l'asfaltat dels carrers Barranquet i Moncofa o les obres de condicionament del Carrer Primer de Maig, entre altres.