L'Ajuntament ha donat llum verda a altres punts del dia com la creació del Taller d'Ocupació o l'adhesió al servei provincial de teleassistència

L'Ajuntament de Xilxes ha aprovat en la sessió plenària el finançament de les inversions previstes per a 2022 el cost de les quals és de 760.600 euros, en concret, la construcció de la piscina pública i la passarel·la de la platja. Així mateix, ha donat llum verda a altres assumptes com la creació del Taller d'Ocupació i l'adhesió al servei provincial de teleassistència.

 Així doncs, el consistori estarà capacitat per a tramitar aquest procediment gràcies a la bona gestió que l'equip de govern ha dut a terme durant aquests anys, tal com es reflecteix en el baix nivell de deute municipal actual. És per aquest motiu que s'han pogut dur a terme diferents actuacions en termes d'urbanisme i altres serveis indispensables per a la ciutadania i el comerç local.

 En la convocatòria s'han abordat altres punts en l'ordre del dia com el projecte del Taller d'Ús de Jardineria, que té l'objectiu d'afavorir la inserció laboral i millorar la qualificació del personal, o el consens enfront de les dues declaracions institucionals propostes.

 D'una banda, la demanda de l'establiment de mesures recíproques per als cítrics per part de la UE i, d'altra banda, el suport a la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per a commemorar el Dia Internacional de la Dona i, per consegüent, mostrar el compromís del municipi davant les premisses indicades per a aconseguir la igualtat de condicions.

 “La gestió econòmica aplicada aquests anys ens ha permés sanejar les arques municipals i reduir el deute considerablement, per la qual cosa ara estem en condicions de sol·licitar finançament per a escometre dues actuacions tan demandades com són la construcció de la piscina i la reparació de la passarel·la de la platja”.