LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1204220

Login Form

La prestació inclou l'ampliació de la plantilla per a tot l'any i el doble d'efectius durant estiu, al més de la millora dels equips informàtics i de comunicació

L'Ajuntament de Xilxes ha aprovat en ple la sol·licitud de dotació completa de medicina, infermeria i personal auxiliar administratiu per a tot l'any en l'ambulatori del poblat marítim donat l'increment del nombre de residents en la zona costanera del municipi. 

 Així mateix, s'ha sol·licitat el reforç del personal especialment durant els mesos de juliol i agost, ja que el nucli marítim en aquestes dates pot arribar a albergar una població de fins a 12.000 habitants. D'altra banda, la millora d'equips informàtics i de comunicació està inclosa dins de la petició del consistori a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, a qui a més es pretén informar de la situació actual de l'ambulatori auxiliar a través d'una reunió amb el seu conseller, Miguel Mínguez Pérez.

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com