LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1204207

Login Form

Per a Esquerra Unida i el seu regidor, regidor de cultura, ja esperava que el PP traguera este assumpte, per això va acudir al ple preparat amb l'escut històric que el reconeix la majoria dels Xilxers, fins i tot després que el PP el va eliminar.



Expliquem; l'equip de govern té un logo amb una flor multicolor i la senyera. Senyera que és una al·legoria a l'escut de Xilxes de sempre amb senyera al centre, al igual que molts escuts i banderes municipals, Vila-real, Castelló o la de la Comunitat Valenciana o País Valencià, com vulguem dir.

Doncs la dreta no para d'atacar al logotip, que no és més que un logotip que representa al municipi com una marca i el PP ja tenia un altre en l'antiguitat, doncs ara ataquen a l'actual per dur la senyera.

El passat plenari del 28 de juliol el PP va demanar que no s'use la quadribarrada i eixe logotip, Ciudadanos els va recolzar però no sabem bé, el que volia eixe partit.

Aleshores vàrem detallar que sols és un logotip en una al·legoria a l'escut antic i qui va atacar i destruir les senyes d'identitat del poble va ser el PP, que va llevar un escut de més de dos segles per inventar-ne un de nou, que porta com a centre el castell d'Almenara, un invent aberrant tot per llevar l'escut que no els agradava per la quadribarrada de l'antiga corona d'Aragó que porta al centre.

El portaveu del PP ens va emplaçar a l'equip de govern a canviar l'escut actual i així que li arrepleguem el guant des de la regidoria de cultura per estudiar-ho junt a l'equip de govern.

Una cosa cal dir, per als que diuen que ens hem d'ocupar de lo important i no d'aquestes coses de símbols, per deixar-les sempre com estan; podem parlar de símbols i aprovar les primeres beques per a transports d'estudiants a Xilxes tot al mateix plenari.

Salut.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com