LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1201444

Login Form

El regidor de educacio i cultura anuncia que a partir d'aquest cap de setmana la biblioteca estarà oberta als matins i a les vesprades i xiquets i adolescents podran gaudir del ‘Pati Obert’

 

L'Ajuntament de Xilxes ha ampliat l'horari de la Biblioteca Municipal a dissabtes i diumenges amb la finalitat d'atendre la demanda existent de joves que utilitzen aquest espai amb la finalitat de preparar exàmens o estudiar.

En concret, la biblioteca obrirà als matins de 9.00 a 13.30 hores durant el cap de setmana com a sala d'estudi i lectura, horari que es mantindrà de manera ininterrompuda fins a final d'aquest curs.

Així mateix, a partir d'aquest cap de setmana els escolars i adolescents també podran gaudir del ‘Pati Obert’ durant les vesprades del divendres, dissabte i diumenge, iniciativa que busca l'aprofitament de les instal·lacions públiques perquè els joves disposen d'espais d'oci i socialització en el propi municipi.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com