LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1201438

Login Form

 Dues propostes necessàries per a Xilxes.

   - Segellar l'abocador perquè no contamine el subsol
   - El camí de Xilxes a Moncofa convertir-lo en una carretera Interurbana entre els dos pobles.

 

El consell polític local d'Esquerra de Xilxes ha elevat la petició a EUPV perquè unides podem introduesca dues peticions als pressupostos de la Generalitat Valenciana.


En primer lloc, que adeqüe el camí entre Xilxes i Moncofa, que en ser una via interurbana hauria de fer-ho la Generalitat. Açò milloraria la comunicació entre els dos pobles, el seu dos polígons industrials i inclos la A7.
El tràfic que suporta el camí actualment és molt elevat, ja que circulen molts vehicles sent un camí amb molt males condicions. Aquest vial a hores d'ara és utilitzat per desenes de treballadors per anar als polígons o per anar d'un poble a l'altre a treballar o compres o gestions. Al mateix temps alleujara el pont que passa sobre la via férrea que és molt estret i no esta preparat per aquest tràfic. 

Per altra banda, Esquerra Unida Xilxes demana a la Generalitat que porte a terme un projecte de segellat en l'antic abocador de Xilxes al cami Rafol, ja que no ha sigut segellat i descontaminat com cal, a més demana a la GVA que recupere ambientalment l'espai baix terra però també a la superfície amb una arboreda i el pose al servei del poble.

Esquerra Unida va aconseguir via esmena feta per la seua diputada que s'aprovaren més de 500.000 al 2022 per al carril bici que està en fase de projecte segons fonts consultades a la generalitat per EUPV-Unides Podem.

 

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com